Subsidies

Neemt u maatregelen voor energiebesparing? Kijk of u in aanmerking komt voor subsidie.

Landelijke subsidie beschikbaar voor isolatie

Goed nieuws: er is weer een landelijke subsidie beschikbaar voor isolatie van uw woning. De subsidie is bedoeld voor energiebesparende maatregelen in huis, zoals spouwmuur-, vloer- of dakisolatie en isolerend glas.

Termijn

De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) gaat op 2 september 2019 in. Aanvragen als particulier doet u op deze website van de RVO. Voor VvE’s is er een aparte aanvraagsite, die vindt u hier.

De subsidie is vanaf 2 september aan te vragen, maar profiteren kan nu al. Maatregelen die uitgevoerd en betaald zijn vanaf 15 augustus 2019 kunnen al in aanmerking komen voor subsidie. Wees er dus snel bij om uw subsidie zeker te stellen!

Subsidievoorwaarden

De SEEH is beschikbaar bij 2 of meerdere isolatiemaatregelen. Er kan tot €10.000,- aan subsidie per woning worden ontvangen. De regeling loopt tot december 2020, met als subsidieplafond 84 miljoen euro. Op de aanvraagsite van de RVO staat uitgebreide informatie over de voorwaarden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowerisolatie.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.