Showroom

Hoe zien de verschillende isolatiematerialen en toepassingen er uit? Kom kijken in onze showroom


In onze vestiging in Beegden beschikken wij over een bijzonder showroomconcept met een oppervlakte van meer dan 200m². Hier tonen wij u alle isolatiematerialen en toepassingen waar wij mee werken. Bovendien is deze ruimte zo ingericht dat wij hier met alle materialen in de nabijheid u een helder en goed advies kunnen geven.

U ziet hier tevens álles wat er op het gebied van dakbedekking, isolatie en zonnepanelen maar mogelijk is. Wij hebben letterlijk alles onder één dak! U kunt zich hier uitgebreid verdiepen in de diverse mogelijkheden, stijlen en materialen die maar denkbaar zijn.

Bezoek onze showroom van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar! Kijk bij contact voor ons adres en een routebeschrijving.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowerisolatie.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.