Historie

Als onderdeel van Verkoelendak Nederland heeft Green Power Isolatie al een jarenlange ervaring in isoleren.


Green Power Isolatie is een onderdeel van Verkoelendak Nederland. Het isoleren van daken behoort al tientallen jaren tot het takenpakket van Verkoelendak Nederland. In 1995 zijn de werkzaamheden van Verkoelendak Nederland uitgebreid met isolatiewerkzaamheden en ook het plaatsen van zonnepanelen. Door een steeds verdergaande specialisatie in isoleren en zonnepanelen is in 2008 Green Power Isolatie en Zonnepanelen ontstaan. Green Power Isolatie en Zonnepanelen heeft een eigen identiteit en beschikt over specifieke kennis en vakmanschap op het terrein van isoleren en zonnepanelen.

Door de verregaande samenwerking tussen Verkoelendak Nederland en Green Power Isolatie en Zonnepanelen is de cirkel rond en wordt de klant bediend met een totaalpakket van alle mogelijke vormen van dakbedekking en gevelbekleding, (na-)isolatie en zonnedaken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowerisolatie.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.